В ерата на бързите технологични промени, потребителите търсят усещане за доверие и стабилност при онлайн пазаруването. Тази дигитална идентичност трябва да бъде носител на уникалния стил и стойности на организатора на събития.

Това се постига чрез създаване на изцяло достоверна и персонализирана система за продажби, която носи бранда на организатора.

В тази връзка предлагаме няколко съвета за персонализиране на вашия Ентейс профил.

Лого за онлайн продажби

Поставете собствено лого на чекаут прозореца за още по-завършен вид на вашата интеграция. Така когато клиентите ви пазаруват от вашия уебсайт, те ще усетят един завършен процес по резервация на място асоцииран с вашият бранд. Това създава повече доверие, а доверието генерира повече продажби.

Настройки на публичен профил

Интеграция с пиксели

Свържете ваши собствени проследяващи пиксели от Meta и Google за още по-добро насочване на рекламите и повишаване на реализациите. Така освен, че ще обхванете точната за вас аудитория, ще можете да предложите и персонализирано предлагане на събития.

Настройки на публичен профил

Повече потенциал с WordPress интеграция

Използвате WordPress? Тогава инсталирайте обновеното WP разширение на Entase за да подобрите вашето дигитално присъствие и да отключите потенциала на вашия уеб сайт. Официалният плъгин на Ентейс предлага пълна синхронизация на вашите събития, както и интеграция с най-популярния билдър – Elementor.

Можете да намерите разширението в Github.

още статии