в категория:

Ентейс ви позволява, да пренасрочите събитие за нова дата. Това е полезна опция, която може да бъде използвана в случай на непредвидени обстоятелства, около вашето събитие. Опция Пренасрочване ще премести автоматично всички продажби, за новата избрана дата. Потребителите ще получат съобщение на имейл, с информация за новата дата.

Пренасрочвани могат да бъдат събития, за които има направени продажби, онлайн или на каса. Събития, за които няма направени продажби могат да бъдат редактирани след като преминат в статус .

Научи повече за Статуси на събитие

Пренасрочване на събитие

 1. Уверете се, че сте влезли във вашия Ентейс акаунт.
 2. В горен ляв ъгъл е изписано името на Вашия публичен профил.
 3. Под него, в раздел Табло за управление изберете Програма.
 4. Кликнете на иконката с три точки в дясно на събитието, което желаете да пренасрочите.
 5. От допълнителното меню изберете Свали от продажба. В този режим събитието се продава на каса, но не се показва в публичния профил на организатора. Събития, които нямат реализирани продажби, могат да бъдат редактирани.
 6.  След като събитието е в статус кликнете отново на иконката с три точки в дясно и изберете Отмени.
 7. В диалогов прозорец, който ще ви се появи на екрана изберете Пренасрочване. От иконката календар изберете нова дата на събитието. Добавете причина за пренасрочване и съобщение до клиента, което ще бъде изпратено до всеки, за който има предоставен имейл.
 8. Натиснете оранжевия бутон Отмени.
 9. Ще видите събитието с новата дата. Статуса на събитието ще бъде променен на
 10. Изчакайте няколко минути. Системата ще извърши автоматично пренасрочване на всички направени продажби и ще смени статуса на събитието на .
 11. За да пуснете в продажба кликнете на иконката с три точки в дясно на събитието и изберете Пусни в продажба.
 12. Статуса на събитието ще се промени на.